Back to Top

Accessoires

Hier vindt u ons brede aanbod van accessoires voor uw buitenspeeltoestel. Op deze pagina vindt u onder andere schommelhaken, schommelzitjes, en vele accessoires voor een houten schommel die u in plaats van een schommelzitje kunt bevestigen.

Stel een Aflopende Directie in

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Accessoires voeg uren speelplezier toe aan uw speeltoestel

De belangrijkste rede van de aankoop van een accessoire voor een speeltoestel is natuurlijk het plezier van uw kind(eren). Een uitbreiding op een speeltoestel d.m.v. een leuke accessoire maakt het mogelijk om in een veilige omgeving (uw eigen achtertuin) uren speelplezier toe te voegen aan een bestaand (of nieuw) speeltoestel. De installatie van onze accessoires is met de meegeleverde instructie gemakkelijk te realiseren.

Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van onze accessoires

Onze speeltoestellen en accessoires voldoen aan de wettelijke vereisten en op product niveau kunt u zien aan welke eisen onze speeltoestellen voldoen. Voorbeelden van certificaten van onze producten  zijn een TÜV of GS certificaat. Het gerenommeerde TÜV-productkeurmerk staat voor kwaliteit en veiligheid. Het GS-merk bewijst dat een product is getest door een gekwalificeerde keuringsinstantie.

Uitgebreid assortiment accessoires

We hebben op dit moment een breed assortiment aan accessoires. Van houten schommelzitjes, grondankers tot bijvoorbeeld kunststof klimstenen of een touwladder. Het assortiment is opgebouwd uit diverse categorieën; schommelzitjes, kunststof speelitems, overige accessoires zoals grondankers. Een deel van de producten is geschikt voor installatie aan onze houten schommels. Een ander belangrijk deel van het accessoires assortiment is juist weer meer geschikt voor de speelhuisjes, speeltorens of speeltoestellen.

Service

Heeft u een vraag of opmerking over de levering van uw accessoires, de betaling (facturatie), de inhoud van het pakket of de installatie. Neem dan een kijkje op één van de volgende pagina’s