Back to Top

Betaalgemak

Welke betalingsmethoden heb ik?

- iDEAL (online betalen via uw eigen bank)
- Overschrijving - wij versturen de bestelling na ontvangst van de betaling.
- Contant - u betaalt bij het afhalen van uw bestelling.

 

Betalen met iDEAL

Bij betalen via iDEAL betaalt u online via uw eigen bank. De betaling site loopt over een beveiligde verbinding en is zodoende veilig. Wij ontvangen doorgaans direct bericht van de bank en kunnen vervolgens snel overgaan tot de levering van het speeltoestel.

 

Hoe werkt iDEAL?

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kunt u betalen met iDEAL.

- U plaatst de bestelling van de speeltoestel, schommel en/of speelhuisje in het winkelwagentje. Na het bevestigen en het invoeren van uw gegevens kunt u kiezen om te betalen met iDEAL.

- U wordt doorgeleid naar uw eigen internetbankier omgeving, waar je betaling klaarstaat. Authoriseer vervolgens de betaling zoals u gewoonlijk doet bij uw bank.

- Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Buitenspeeltoestellen.com ontvangt een bericht dat de bestelling is betaald.

 

Als u uw e-mailadres op geeft, ontvangt u via e-mail een bevestiging van de betaling. Na het betalen kunt u terug gaan naar onze site.

 

Hoe werkt het betalen via een overschrijving?

U dient in dat geval het totaalbedrag van uw bestelling, onder vermelding van uw ordernummer,  over te maken op rekeningnummer NL43 RABO 0367 9564 62 t.n.v. Webinvest B.V. uit Kootwijkerbroek. Na ontvangst van de betaling zullen wij snel overgaan tot de levering van het speeltoestel. Bij betaling via een overschrijving vanuit het buitenland (bijv. België) hebt u tevens de BIC code RABONL2U nodig.

 

Hoe werkt contant betalen?

Dit betekent dat u bij het plaatsen van uw bestelling kiest voor de verzendmethode 'afhalen' (alleen dan krijgt u de optie voor contant betalen) en bij de betaalmethode selecteert u vervolgens 'contant'. Het afhalen van bestellingen kan op afspraak en u dient dan contant af te rekenen.

 

Verwerking van uw betalingen

Koopt u een speeltoestel en betaalt u via iDEAL, dan wordt de bestelling direct verwerkt. De gemiddelde tijd voor het verwerken van betalingen via een overschrijving is 2 werkdagen. Als u bij de bestelling kiest een account aan te maken, kunt u op onze site volgen of wij de betalingen hebben ontvangen.

 

Is uw betaling na de bovengenoemde periode nog niet verwerkt of klopt er iets niet? Neemt u dan contact met ons op.