Back to Top

Bezorgen & afhalen buitenspeeltoestellen

Levertijden speeltoestellen, speelgoed en accessoires

De levertijd van een product is de te vinden op de pagina van het betreffende product. Voor accessoires is dit normaliter 1 werkdag en voor speeltoestellen als speelhuisjes, speeltorens en schommels is dit 1 - 3 werkdagen. Bestellingen (accessoires) die op maandag t/m donderdag voor 15:00 uur geplaatst worden (en waarvan de betaling ook ontvangen is) worden normaliter de eerstvolgende werkdag afgeleverd.

 

Afhalen van bestellingen

Dit kan op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar +31 (0)342-440094 of een e-mail sturen naar info@buitenspeeltoestellen.com. Het afhaaladres is Wesselseweg 164a te Kootwijkerbroek. Bij afhalen kan er alleen contant betaald worden (geen pin).

 

Bezorgkosten / verzendkosten

Deze zijn afhankelijk van de omvang van het speeltoestel en zijn maximaal € 50,- (bij het afhalen van een bestelling zijn er uiteraard geen verzendkosten). De bezorgkosten worden op de productpagina weergegeven, dus u weet te allen tijde (voordat u uw bestelling plaatst) wat deze kosten zijn. Mocht u meerdere producten bestellen dan worden enkel de hoogste verzendkosten in rekening gebracht.

 

Let op: Het tarief voor leveringen in België is dubbele van het tarief dat op de productpagina bij de verzendkosten wordt weergegeven.  

 

Levering & plaatsing  (montage)

Onze speeltoestellen worden door onze distributeur bij u thuis afgeleverd. U ontvangt een compleet pakket en het hout behorend bij het speeltoestel is samengebonden. U dient het speeltoestel, aan de hand  van een bijgevoegde duidelijke handleiding, zelf te monteren.

 

Tijdstip van levering

Onze distributeur kan het dagdeel of tijdstip van levering helaas niet van te voren aangeven. Dit komt de toenemende drukte in het verkeer en de wisselende routes. U ontvangt van ons wel een bericht wanneer uw bestelling naar de fabrikant / distributeur is verstuurd. U kunt er dan vanuit gaan dat zij uw bestelling de daarop volgende werkdag bij u afleveren.

 

Moet ik zelf thuis zijn om het pakket in ontvangst te nemen?

Wanneer u niet in staat bent om het speeltoestel zelf in ontvangst te nemen (bijvoorbeeld omdat u aan het werk bent), adviseren wij u om met een briefje op de (voor)deur aan te geven waar het speeltoestel neergelegd mag worden (bijv. oprit of tuin). U kunt de expediteur via het briefje ook vragen om even bij buurvrouw/man aan te bellen, waarna deze het pakket in ontvangst kan nemen en/of instructies kan geven aan de expediteur. Let op! Wanneer niemand de leverbon kan ondertekenen, zal de distributeur (chauffeur) uw bestelling controleren.

 

Plaats van bezorging

Bij het bestellen van het speeltoestel kunt u een ander/afwijkend afleveradres opgeven. Uw speeltoestel zal dan op het opgegeven adres worden afgeleverd.

 

Status van bestelling

Als u een account hebt aangemaakt op Buitenspeeltoestellen.com kunt u de status van uw bestelling online volgen. Het is daarnaast ook mogelijk om de status via e-mail/telefonisch op te vragen bij onze klantenservice. Zorg er in dit laatste geval voor dat u het ordernummer van uw bestelling bij de hand hebt.

 

Bezorgen op Waddeneilanden

In dit geval verzoeken wij u om even via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen, zodat we in overleg naar een acceptabele/goedkope oplossing kunnen zoeken.

 

Bezorgen in België

Dit is mogelijk. Het tarief voor leveringen in België is dubbele van het tarief dat op de productpagina bij de verzendkosten wordt weergegeven.

 

Retour zenden / herroeping

Retour zending / herroeping van een speeltoestel dient gemeld te worden binnen 14 dagen na aflevering. Deze termijn gaat in op de dag/datum dat u het speeltoestel hebt ontvangen.

 

Voorwaarden voor retour zenden / herroepen:

- Product is ongeschonden

- De verpakking van het speeltoestel is zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat

- U voegt originele afleverbon bij

- U hebt via de mail melding gemaakt van de retour zending onder vermelding van naam, adres en ordernummer.

 

Niet aangemelde retour zendingen van speeltoestellen kunnen wij niet in behandeling nemen. De kosten van de retour zending zijn voor uw rekening en de kosten voor het afleveren (zending héén) zijn ingeval van herroeping voor rekening van Buitenspeeltoestellen.com. Er worden geen administratiekosten gerekend.

 

Vragen over bezorging / levering van uw bestelling op buitenspeeltoestellen.com

Heeft u vragen over de bezorging of levering van uw speeltoestel? Neemt u dan contact met ons op.