Back to Top

Glijbanen

Hier vindt u onze speeltoestellen met glijbanen. Deze glijbanen kunnen eenvoudig aan een speeltoren of ander speeltoestel bevestigd worden. Daarnaast leveren wij diverse complete houten speeltoestellen met een glijbaan.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Waar moet u op letten bij het online kopen van een glijbaan?

Bij de aankoop van een glijbaan denkt u uiteraard aan prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Hoe zorgt u ervoor dat u zeker weet dat een glijbaan van buitenspeeltoestellen.com en daarmee de aankoop voor uw kind(eren) voldoet aan deze eisen?

  • Als webshop aangesloten bij stichting webshop keurmerk
  • Certificering van producten bijvoorbeeld TÜV of GS Certificaat.
  • Let bij aankoop van houten producten (zoals een schommel) op PEFC keurmerk
  • Gemakkelijke installatie (op product niveau beschreven)
  • Speelplezier (bekijk de reviews)

Speelplezier

De belangrijkste rede van aankoop van een glijbaan is natuurlijk het plezier van uw kind(eren). Een eigen glijbaan als onderdeel van uw speeltoren, speelhuisje of schommel maakt het mogelijk om in een veilige omgeving (uw eigen achtertuin) uren speelplezier te realiseren voor uw kind(eren). De glijbaan is één van de uitdagende speeltoestellen voor kinderen. De installatie van een glijbaan aan een speeltoren of speelhuisje van buitenspeeltoestellen.com is met de meegeleverde instructie gemakkelijk te realiseren.

Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van glijbanen

Onze speeltoestellen voldoen aan de wettelijke vereisten en op product niveau kunt u zien aan welke eisen onze speeltoestellen voldoen. Voorbeelden van certificaten van onze producten  zijn een TÜV of GS certificaat. Het gerenommeerde TÜV-productkeurmerk staat voor kwaliteit en veiligheid. Het GS-merk bewijst dat een product is getest door een gekwalificeerde keuringsinstantie.

Glijbanen zijn los verkrijgbaar, maar ook als onderdeel van een speelhuisje of speeltoren. De glijbanen zijn gerealiseerd van kunststof en van de 3 meter versie maakt u door de wateraansluiting heel gemakkelijk een waterglijbaan.

Assortiment glijbanen

We hebben op dit moment enkele losse glijbanen in ons aanbod. Het verschil in het assortiment bestaat vooral uit verschil in grootte, constructie, kleurstelling of toegevoegde accessoires . We leveren glijbanen geschikt voor montage aan schommels of speeltoestellen van de merken SwingKing en Prestige. Ook hebben we een houten speelhuisje waar een glijbaan standaard wordt bijgeleverd.

Reviews over onze glijbanen

We horen graag wat u en uw kinderen van de via buitenspeeltoestellen.com gekochte glijbaan vinden. Voldoet het aan de verwachtingen die u er van had ? We waarderen uw feedback en gebruiken het om ons aanbod af te stemmen op de wensen van onze klanten. We vragen u te letten op o.a. het speelplezier, veiligheid en duurzaamheid van onze glijbaan. Belangrijke vragen die het beste kunnen worden beoordeelt door u en uiteraard uw kinderen.

Service

Heeft u een vraag of opmerking over de levering van uw glijbaan, de betaling (facturatie), de inhoud van het pakket of de installatie. Neem dan een kijkje op één van de volgende pagina’s