Back to Top

Schommels

Hier vindt u ons brede assortiment aan houten schommels. Van schommels met één tot meerdere schommelzitjes en bijbehorende accessoires tot een houten aanbouwschommel of een schommel met glijbaan.

Daarnaast leveren wij voor een complete speelervaring diverse luxere speeltoestellen waar een houten schommel onderdeel van is. Onze schommels zijn altijd zeer voordelig geprijsd door rechtstreeks levering van fabrikant. Wij leveren direct uit voorraad

Stel een Aflopende Directie in

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

per pagina

 

Waar moet u op letten bij het online kopen van een houten schommel ?

Bij de aankoop van een houten schommel denkt u uiteraard aan prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Hoe zorgt u ervoor dat u zeker weet dat een houten schommel van buitenspeeltoestellen.com en daarmee de aankoop voor uw kind(eren) voldoet aan deze eisen?

  • Als webshop aangesloten bij stichting webshop keurmerk
  • Certificering van producten bijvoorbeeld TÜV of GS Certificaat.
  • Let bij aankoop van houten producten (zoals een schommel) op PEFC keurmerk
  • Gemakkelijke installatie (op product niveau beschreven)
  • Speelplezier (bekijk de reviews)

 

Speelplezier

De belangrijkste rede van aankoop van een houten schommel is natuurlijk het plezier van uw kind(eren). Een eigen houten schommel maakt het mogelijk om in een veilige omgeving (uw eigen achtertuin) uren speelplezier te realiseren voor uw kind(eren). De schommel is één van de favoriete speelplekken van kinderen. De installatie van een houten schommel van buitenspeeltoestellen.com is met de meegeleverde instructie zelf te realiseren. U krijgt een stap voor stap instructie die met beperkt gereedschap al is te realiseren.

 

Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van een houten schommel

Onze speeltoestellen voldoen aan de wettelijke vereisten en op product niveau kunt u zien aan welke eisen onze speeltoestellen voldoen. Voorbeelden van certificaten van onze producten  zijn een TÜV of GS certificaat. Het gerenommeerde TÜV-productkeurmerk staat voor kwaliteit en veiligheid. Het GS-merk bewijst dat een product is getest door een gekwalificeerde keuringsinstantie.

Daarnaast zijn onze speeltoestellen gemaakt van PEFC gekeurd hout. Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) is een wereldwijd onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het PEFC keurmerk toont dat het hout uit een duurzaam beheerd bos afkomstig is. PEFC is het grootste keurmerk voor duurzaam beheerd bos.

 

Assortiment en merken houten schommel

We hebben op dit moment diverse houten schommels in ons aanbod. Het verschil in het assortiment bestaat vooral uit verschil in grootte, constructie, kleurstelling of toegevoegde accessoires . We leveren schommels van de merken SwingKing en Prestige. Kiest u voor een enkele houten schommel, een dubbele houten schommel, een aanbouw schommel of een schommel met glijbaan, klimtouw, touwladder of één van de vele andere accessoires? De keuze in houten schommels is groot, de keuze in schommelzitjes en andere accessoires nog veel groter. Bekijk ons aanbod schommelzitjes.

 

Reviews over houten schommel

We horen graag wat u en uw kinderen van de via buitenspeeltoestellen.com gekochte schommel vinden. Voldoet het aan de verwachtingen die u er van had ? We waarderen uw feedback en gebruiken het om ons aanbod af te stemmen op de wensen van onze klanten. We vragen u te letten op o.a. het speelplezier, veiligheid en duurzaamheid van onze schommel. Belangrijke vragen die het beste kunnen worden beoordeelt door u en uiteraard uw kinderen.

 

Service

Heeft u een vraag of opmerking over de levering van uw schommel, de betaling (facturatie), de inhoud van het pakket of de installatie. Neem dan een kijkje op één van de volgende pagina’s