Back to Top

Service & contact buitenspeeltoestellen

Kom met ons in contact voor extra service of vragen over buitenspeeltoestellen.com

Hebt u een vraag of opmerking met betrekking tot deze webshop(s) (hieronder vallen tevens houtenzandbak.com, houtenschommel.com, houtenspeeltoren.com en houtenspeelhuisje.com) of uw bestelling? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

 

Buitenspeeltoestellen.com (Webinvest B.V)
Wesselseweg 164a
3774 RM Kootwijkerbroek
T +31 (0)342-440094
info@buitenspeeltoestellen.com

KvK: 08144969
BTW-nr:  815577679B01

 

 

Afhandeling van klachten

Buitenspeeltoestellen.com biedt goede kwaliteit en service tegen een scherp tarief. Toch kan het voorkomen dat u een speeltoestel ontvangt dat niet perfect is, dat kapot gaat nadat u het in gebruik hebt genomen of dat u om een andere reden een klacht heeft. Mocht dit het geval zijn, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen vervolgens via de e-mail of per telefoon contact met u opnemen om uw klacht op de juiste wijze af te handelen. 

Het kan in dit geval zo zijn dat wij u doorverwijzen naar onze toelevercier(s) voor een snellere afhandeling. Zij hebben specifieke technische kennis van de producten en kunnen beter beoordelen of uw klacht gegrond is. Uiteraard zijn wij verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van de klacht. 

Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

- Beschadiging door opzet, of door nalatigheid;

- onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;

- normale slijtage en/of beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

 

Stichting Webshop Keurmerk

Buitenspeeltoestellen.com is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Buitenspeeltoestellen.com heeft zich dus ook geconfirmeerd aan de klachtenregeling van deze stichting. Een klacht over een product, dienst of de service van Buitenspeeltoestellen.com kunt u zodoende ook indienen via een klachtenformulier op de website van de Stichting Webshop Keurmerk www.keurmerk.info. Uw klacht wordt dan zowel naar Buitenspeeltoestellen.com als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. Mocht een klacht niet in onderling overleg opgelost kunnen worden, dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.