Back to Top

Speelhuisjes

Speelhuisjes zijn een leuke toevoeging voor iedere tuin. Ze zijn eenvoudig te monteren en bovendien ook erg leuk om te zien.

Waar moet u op letten bij het online kopen van speelhuisjes?

Bij de aankoop van uw speelhuisje denkt u uiteraard aan prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Hoe zorgt u ervoor dat u zeker weet dat het speelhuisje en daarmee de aankoop voor uw kind(eren) voldoet aan deze eisen?

  • Webshop aangesloten bij stichting webshop keurmerk
  • Certificering van producten bijvoorbeeld TÜV of GS Certificaat.
  • Let bij aankoop van houten producten op PEFC keurmerk
  • Gemakkelijke installatie (op product niveau beschreven)
  • Speelplezier (bekijk de reviews)

Speelplezier

De belangrijkste rede van aankoop van één van onze speelhuisjes is natuurlijk het plezier van uw kind(eren). Bekijk in de beschrijving op productniveau wat er wordt meegeleverd bij het door u bestelde product. Wilt u het product in de loop van de tijd interessant houden voor uw kinderen, neem dan ook eens een kijkje bij onze accessoires. Met een kleine toevoeging kunt u het speelplezier gemakkelijk en op een voordelige manier vergroten.

Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van onze speelhuisjes

Onze speeltoestellen voldoen aan de wettelijke vereisten en op product niveau kunt u zien aan welke eisen onze speeltoestellen voldoen. Voorbeelden van certificaten van onze producten  zijn een TÜV of GS certificaat. Het gerenommeerde TÜV-productkeurmerk staat voor kwaliteit en veiligheid. Het GS-merk bewijst dat een product is getest door een gekwalificeerde keuringsinstantie.

Daarnaast zijn onze houten speelhuisjes gemaakt van PEFC gekeurd hout. Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) is een wereldwijd onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het PEFC keurmerk toont dat het hout uit een duurzaam beheerd bos afkomstig is. PEFC is het grootste keurmerk voor duurzaam beheerd bos.

Assortiment - Een houten speelhuisje of een kunstof speelhuisje

We hebben op dit moment een achttal verschillende speelhuisjes in ons aanbod. Ieder speelhuis heeft zijn eigen unieke eigenschappen. U kunt kiezen voor een standaard houten speelhuisje of juist voor een kunststof speelhuisje met bijvoorbeeld een klimwand. We leveren producten van de merken Step2, SwingKing, KBT. Verder beschikken sommige speelhuisjes over toevoegingen als een schommel, glijbaan, of klimtouw.

Accessoires

We hebben in ons assortiment een ruim aanbod van accessoires. De meeste zijn geschikt voor montage op onze houten speeltoestellen. Met een kleine toevoeging voegt u uren speelplezier toe aan een houten speelhuisje. Bekijk onze accessoires voor speelhuisjes.

Reviews over onze speelhuisjes

We horen graag wat u en uw kinderen van onze speelhuisjes vinden. Voldoet het aan de verwachtingen die u er van had ? We waarderen uw feedback en gebruiken het om ons aanbod af te stemmen op de wensen van onze klanten. We vragen u te letten op o.a. het speelplezier, veiligheid en duurzaamheid van onze speelhuisjes. Belangrijke vragen die het beste kunnen worden beoordeelt door u en uiteraard uw kinderen.

Service

Heeft u een vraag of opmerking over de levering van uw speelhuisje, de betaling (facturatie), de inhoud van het pakket of de installatie. Neem dan een kijkje op één van de volgende pagina’s

Service en Contact

Bezorgen en afhalen

Garantie en reparatie