Back to Top

Trampolines

Trampoline een leuke toevoeging voor uw tuin. Een trampoline staat garant voor jaren speelplezier! Kies één van onze trampolines, een losse trampoline of er één ingraven? Diverse maten, met veiligheidsnet en eenvoudige montage. Bekijk het aanbod en lees ook onze aankoop tips!

Online een trampoline kopen ?

Een trampoline is een aankoop waar je lang en veel speelplezier van mag verwachten. Het is zaak dat u goed nadenkt over de mogelijkheden; de voor- en nadelen van de verschillende types vergelijkt en dat u weet welke grootte u wilt, wat de kosten mogen worden en of u kiest voor een trampoline ingraven of een losse trampoline plaatsen.

  • Trampolines kiezen uit een breed aanbod.
  • De trampoline is snel leverbaar
  • Uw trampoline wordt compleet met instructiehandleiding thuisbezorgd
  • Goedkope trampolines omdat wij niet verkopen vanuit een fysieke showroom

Losse trampoline of trampoline ingraven?

Een losse trampoline heeft als voordeel dat hij gemakkelijk verplaatsbaar is wat een voordeel is bij een kleinere tuin of als u de trampoline verwacht voor een kortere periode te gaan gebruiken. Heeft u voldoende ruimte en verwacht u de trampoline langere tijd te gaan gebruiken dan is een trampoline ingraven de mooiste oplossing.

Losse trampoline Trampoline ingraven
Geschikt voor iedere tuin Vaste plek in de tuin
Ook voor korter gebruik Plaatsing boven (te graven) gat
Verplaatsbaar Lage opstap, geen veiligheidsnet nodig
Plaatsing op harde en zachte ondergrond Mooie uitstraling/ afwerking
Veiligheidsnet (soms meegeleverd) Zeer stabiel

Diverse maten trampolines

Bij iedere trampoline vind u de exacte maatvoering. Wij leveren de meest gangbare maten voor trampolines en geven de diameter aan bij de maatvoering. Trampoline 244 met net, Trampoline 305 met net, Trampoline 366 met netingegraven trampoline 244ingegraven trampoline 305, ingegraven trampoline 366losse trampoline 183 zonder net, losse trampoline 244 zonder net, losse trampoline 305 zonder net.

Online een trampoline kopen in een betrouwbare webshop

...dat kan bij buitenspeeltoestellen.com. Hoe weet u dat u te maken hebt met een berouwbare partner? Wij zijn aangesloten bij stichting webshop keurmerk, u vind ons adres en KVK nummer op de contact pagina. U kunt bij ons veilgbetalen via Ideal of kiezen voor betaling onder Rembours. Bovedien bieden we een selectie van onze producten ook aan via partners zoals marktplaats of bol.com. Bovendien kun je online reviews over buitenspeeltoestellen.com lezen.