Back to Top

Zandbakken

Op zoek naar een betaalbare kunststof of houten zandbak? Op deze pagina vindt u een overzicht van onze zandbakken. Een houten zandbak is een leuke toevoeging voor iedere tuin. Het hout is van hoge kwaliteit en sommige zandbakken kunt u zelf beschilderen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Waar moet u op letten bij het online kopen van zandbakken / een houten zandbak ?

Bij de aankoop van een houten zandbak denkt u uiteraard aan prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Hoe zorgt u ervoor dat u zeker weet dat een houten zandbak van buitenspeeltoestellen.com en daarmee de aankoop voor uw kind(eren) voldoet aan deze eisen?

  • Als webshop aangesloten bij stichting webshop keurmerk
  • Certificering van producten bijvoorbeeld TÜV of GS Certificaat.
  • Let bij aankoop van houten producten (zoals een zandbak) op PEFC keurmerk
  • Gemakkelijke installatie (op product niveau beschreven)
  • Speelplezier (bekijk de reviews)

Speelplezier met een houten zandbak of kunststof zandbak

De belangrijkste rede van aankoop van een zandbak is natuurlijk het plezier van uw kind(eren). Een eigen houten zandbak maakt het mogelijk om in een veilige omgeving (uw eigen achtertuin) uren speelplezier te realiseren voor uw kind(eren). Zandkastelen, zandtaartjes en vele andere creaties maken de zandbak tot één van de favoriete speelplekken voor kinderen. Kiest u voor een zandbak met deksel dan zorgt dat voor een stukje extra hygiëne aangezien de invloeden van buitenaf grotendeels worden buitengesloten als de zandbak niet in gebruik is. Of keist u misschien voor een kunststof zandbak die ook gemakkelijk af te sluiten is en leverbaar isin vrolijke kleuren en vormen.

Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van zandbakken

Onze speeltoestellen voldoen aan de wettelijke vereisten en op product niveau kunt u zien aan welke eisen onze speeltoestellen voldoen. Voorbeelden van certificaten van onze producten zijn een TÜV of GS certificaat. Het gerenommeerde TÜV-productkeurmerk staat voor kwaliteit en veiligheid. Het GS-merk bewijst dat een product is getest door een gekwalificeerde keuringsinstantie.

Daarnaast is een houten zanbak die je bij ons koopt gemaakt van PEFC gekeurd hout. Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) is een wereldwijd onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het PEFC keurmerk toont dat het hout uit een duurzaam beheerd bos afkomstig is. PEFC is het grootste keurmerk voor duurzaam beheerd bos.

Assortiment houten zandbak

We hebben op dit moment diverse houten zandbakken in ons aanbod. Het verschil in het assortiment bestaat vooral uit verschil in afmetingen of in kleurstelling. Daarnaast zijn er naast houten zandbakken ook een tweetal kunststof zandbakken opgenomen in het assortiment. We leveren zandbakken van de merken Step2 en SwingKing. Kiest u voor een houten zandbak met bankje of een houten zandbak met deksel?

Reviews over onze zandbakken

We horen graag wat u en uw kinderen van de via buitenspeeltoestellen.com gekochte zandbakken vinden. Voldoet het aan de verwachtingen die u er van had ? We waarderen uw feedback en gebruiken het om ons aanbod af te stemmen op de wensen van onze klanten. We vragen u te letten op o.a. het speelplezier, veiligheid en duurzaamheid van onze zandbak. Belangrijke vragen die het beste kunnen worden beoordeelt door u en uiteraard uw kinderen.

Service

Heeft u een vraag of opmerking over de levering van uw zandbak, de betaling (facturatie), de inhoud van het pakket of de installatie. Neem dan een kijkje op één van de volgende pagina’s